Ik geef geregeld workshops en trainingen. Hou deze pagina in de gaten als je wil deelnemen. Ik ben ook altijd opzoek naar modellen die hieraan willen meewerken. Uiteraard met vergoeding.

Zondag 23 juli – Workshop Naaktfotografie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze workshop is voor beginnende fotografen die kennis willen maken met naaktfotografie en bedekt naaktfotografie. Er wordt uitleg gegeven over hoe je met licht, pose en concept kunt omgaan maar ook hoe je communiceert met het model. Je krijgt natuurlijk als fotograaf zelf de kans om met eigen apparatuur je foto te maken en we bekijken en analyseren samen de resultaten. Studio Ervaring is geen vereiste. Wel basiskennis van eigen camera (je moet weten hoe je je camera manual kunt instellen)
Ticket hier verkrijgbaar

 

Zaterdag 19 Augustus – Workshop studiolicht en portret

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens deze workshop laat ik zien hoe je met studiolicht kunt werken. Hoe je het model kunt aansturen en met eenvoudige instellingen en setopbouw mooie resultaten kunt krijgen. Deze workshop is voor beginnende fotografen die studioervaring willen opdoen en willen ervaren hoe het is om met studiolicht te werken.

De workshop is voor beginnende fotografen maar je moet wel op manual kunnen fotograferen en de basis setting van je camera kunnen bedienen.

Model en lunch zitten in de prijs inbegrepen.
Ticket hier verkrijgbaar

 

Workshop Horrorfotografie – 17 september

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In deze workshop gaan we op zoek naar de duisteren en donkere kant van onzelf en proberen dit vast te leggen in fotografie. Leer werken met studiolicht om een horrorsfeer neer te zetten. Werken met kunstbloed. slijm, speciale makeup en props.

Deze workshop is voor beginnende fotografen die hun eigen grenzen willen ontdekken en verleggen in fotografie.

Inclusief model, makeup en lunch.

Ticket hier verkrijgbaar