Ik geef geregeld workshops en trainingen. Hou deze pagina in de gaten als je wil deelnemen. Ik ben ook altijd opzoek naar modellen die hieraan willen meewerken. Uiteraard met vergoeding.

Ivm vakanties en eigen volle agenda doe ik even geen workshops in Augustus en September

Zondag 1 oktober – Workshop Naaktfotografie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze workshop is voor beginnende fotografen die kennis willen maken met naaktfotografie en bedekt naaktfotografie. Er wordt uitleg gegeven over hoe je met licht, pose en concept kunt omgaan maar ook hoe je communiceert met het model. Je krijgt natuurlijk als fotograaf zelf de kans om met eigen apparatuur je foto te maken en we bekijken en analyseren samen de resultaten. Studio Ervaring is geen vereiste. Wel basiskennis van eigen camera (je moet weten hoe je je camera manual kunt instellen)
Ticket hier verkrijgbaar

 

Zondag 29 oktober – Workshop studiolicht en portret

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens deze workshop laat ik zien hoe je met studiolicht kunt werken. Hoe je het model kunt aansturen en met eenvoudige instellingen en setopbouw mooie resultaten kunt krijgen. Deze workshop is voor beginnende fotografen die studioervaring willen opdoen en willen ervaren hoe het is om met studiolicht te werken.

De workshop is voor beginnende fotografen maar je moet wel op manual kunnen fotograferen en de basis setting van je camera kunnen bedienen.

Model en lunch zitten in de prijs inbegrepen.
Ticket hier verkrijgbaar