Veel van de contacten die ik leg lopen via Social media. De mensen hieronder zijn dan ook te vinden op Facebook. Vragen over onze samenwerking mag en kan je natuurlijk ook altijd direct met hen doen.

Kaylee Portegies Zwart – Model Erwin is zo’n fijne, geduldige en creatieve fotograaf. Hij neemt de tijd voor zijn modellen en is altijd in voor iets nieuws. Heb je zelf toffe ideeën dan staat hij daar voor open, maar hij bedenkt zelf ook de meest interessante invalshoeken. Of je nou al honderden shoots hebt gedaan of dat het je eerste keer is, Erwin zal je je op je gemak laten voelen en je verlaat met een geweldig gevoel de studio. Wat een fijne, professionele, betrouwbare en vooral super goede fotograaf!
 
Dragica Janeka – Model
Veel modellen en mua’s hebben met mij samengewerkt. Altijd met plezier. Je kunt natuurlijk mij op mijn woord geloven maar lees hier wat de ervaring is van anderen. I’ve had my first shoot with Erwin last week. I can honestly say he is one of the best, most friendly, understanding, respectful and qualified Photographers I’ve ever met in the past 5 years. Our ideas came together, we were able to get amazing results, communication up front and during the shoot is clear and straight forward. I can’t wait to shoot with him again. He is a 110% recommended
 
Valentina Carpita – Model
Erwin Verweij is een aardige professionele fotograaf. Ik heb de fotoshoot met hem als zeer prettig en ontspannen ervaren. Hij geeft ook veel goede tips en indicaties aan het model. Ondanks mijn vele fotoshoots heb ik toch nog iets nieuws kunnen leren. Bedankt voor de fijne samenwerking! Lijkt mij leuk om weer met je te shooten! Groetjes, Valentina
 
Chandra Kamps Nankoe – Mua Als MUA heb ik diverse keren met hem samengewerkt, en kreeg de meest prachtige foto’s toegestuurd. Als persoon is hij erg prettig in de omgang. Vriendelijk, enorm veel inlevingsvermogen en zeer professioneel. Hij laat iedereen in zijn waarde waardoor je vanzelf op je gemak gaat voelen bij hem. Erwin is een fantastische fotograaf. Hij verstaat z’n vak als geen ander!
 
Solange Brenet – Model Inmiddels 3 super gave shoots gehad met Erwin, 4e is in aantocht. Er was gelijk een professionele klik. Iemand die aan alle details denkt, vond het zo prettig om voor zijn lens te staan. Hoop in de toekomst vaker met hem te mogen samenwerken.
 
Muriel Droogsma – Model
In mei heb ik met Erwin een geweldige fantasy-shoot gehad met een paard. Met een paard werken was redelijk nieuw voor mij, maar Erwin ging relaxed en geduldig aan de slag en gaf mij de ruimte om wat dingen uit te proberen. Van zachte, rustige shots tot de actie-foto’s: het kon allemaal. Enorm blij met het resultaat, de respectvolle, kalmerende houding naar mij én het dier (want met een paard werken vereist veel geduld). De foto’s kreeg ik al snel geleverd, wat natuurlijk ook altijd fijn is. Enorm bedankt!  

Mandy Slim – Model
Het was super fijn om met Erwin te werken. Hij heeft de ruimte en vooral de creativiteit om een mooie setting neer te zetten. Hij kijkt naar details wat ik als model erg fijn vind. Ik voelde me vrij om ook een eigen inbreng te hebben en dat werd gewaardeerd. Hij kijkt op een ‘second screen’ zodat je ziet wat er gemaakt word. Dat vind ik persoonlijk zeer professioneel. Ook stuurt hij aan waar nodig! Bedankt voor de leuke samenwerking en tot snel!

 
Mi Na – Model
Ik ken Erwin al 3 jaar en ik heb paar keer voor zijn lens gestaan. Ik heb altijd in een prettig sfeer met hem samen gewerkt en hij zorgt altijd dat ik me op mijn gemakt voel. Wat ik ook heel fijn vind is, dat hij altijd goed met je overlegd wat hij wel of niet van jou mag/kan posten.
 
La India Caribeña – Model
Tuve el privilegio de poder trabajar con el Sr. Erwin. Para mi fue una experiencia muy positiva! Estoy súper contenta con los resultados y su trabajo, muy buena calidad a un nivel profesional. Fue la primera vez que trabaje con Erwin, pero de seguro que no será la ultima! Muy buena gente el Sr. Erwin muy amable y respetuoso. Una vez más le quiero agradecer por darme la oportunidad de trabajar con usted! Le deseo una muchísimo éxito y trabajaremos tambien en el futuro!
 
Joy Draiki – Model
Erwin is een super lieve leuke man en fotograaf. De communicatie zowel voor als achteraf was goed. Het was een leuke gezellige shoot. Maar ook productief. Zowel Erwin, de visagiste en ik hadden alle drie inspraak bij de shoot. Waardoor het een erg leuke creatieve samenwerking was. Een van de meest betrouwbare en aardige fotografen die ik ken!
 
Marita de Bondt – Model
Erwin is een zeer respectvolle fotograaf. Hij geeft op een fijne manier aanwijzingen hoe ik houdingen aan kan nemen en door zijn kalme, relaxte manier van doen waren mijn zenuwen ook snel over. Ik heb nu een aantal shoots met hem gedaan voor een project voor mijzelf. En dat bevalt me uitstekend. De foto’s zijn prachtig, hij heeft creatieve ideeën hoe ik mijn project het beste kan uitwerken qua setting e.d.. Ik kan Erwin van harte aanbevelen!
 
Claudia Nzeba – Model
Ik heb kennisgemaakt met Erwin tijdens mijn deelname als Miss Africa Netherlands finaliste. Het was mijn eerste fotoshoot ooit maar hij wist precies waar hij naar op zoek was en welke poses het beste bij mij passen en mij het er beste uit lieten zien. De foto’s waren spectaculair! Na mijn kroning hebben we nog een aantal keer samengewerkt, met geweldige resultaten. Zijn nieuwe studio is voorzien van alle benodigdheden en het is werkelijk altijd een plezier om met hem samen te werken. Erwin is erg professioneel en erg vriendelijk en geduldig. En dat maakt het werken met hem erg prettig
 
Maria Mwale Chisha – Model
Je bent een geweldig, spontaan fotograaf energiek vol geweldig om same te werken met jou,je heb altijd gewelding ideeën en dat maakt jou uniek Als fotograaf. Ben zeer blij met de samenwerking ga zo doooooor je bent top
 
Alexandra Alexia – Mua
Erwin is een top fotograaf zonder twijfels. Voor het eerst had ik de gelegenheid om met hem samen te mogen werken. De fotoshoot was een succes!!!! Zeker een aanrader!
 
Melindy Dirks – Model
Erwin is een topper! Bij mij, als beginnend model, verliep alles vanzelf toen hij eenmaal achter de camera stond. Onbewust stuurt hij je aan in houdingen aannemen en daar komen vanzelf prachtige resultaten uit! Een rustige, zachtaardige man en voor veel modellen ook belangrijk: de foto’s zijn vliegensvlug klaar! Voor thema opties voor shoots staat hij geheel open.Ik hoop nog een paar keer met je te mogen werken!

schermafdruk-2016-12-17-18-38-55Leila Aigbedion – Model
Erwin is een top fotograaf ! Voor het eerst mogen werken met Erwin met de finalisten van Miss Africa Netherlands 2016 ! Het was in een woord geweldig ! Daarna hebben we nog samen een shoot gedaan en ook met de huidige miss africa. Erwin is een hele goeie fotograaf ! Die je op je puurst eerst vast te leggen. Hij is er rustig en laat je ook ik jou waarden. Xxxxx

 

 

schermafdruk-2016-12-17-18-38-33René Reyneker – Mua
Ive had the opportunity and pleasure of working with Erwin Verweij for a photoshoot. He is very professional and passionate about his craft, which is inspiring. We also got to have a chat before the shoot and he is a very caring, motivational and warm person. His work is great, needless to say the shoot came out fantastic. I look forward to working with him in the future.

 

 

Vera--15Vera van Workum – Model
Een paar weken geleden heb ik een shoot gedaan met Erwin. Aangezien ik nog (vrij) onervaren ben voor de camera, vond ik het best spannend om een shoot te doen. Erwin heeft me hierbij op me gemak gesteld en gaf me de vrijheid te kiezen wat ik wilde uitbeelden. Dit vond ik erg fijn. Ik vond het een leuke prettige ervaring en zou zeker nog een shoot met Erwin doen als daar de gelegenheid naar is. De foto’s die waren gemaakt kreeg ik de dag erna al, en ze waren nog beter gelukt als dat ik dacht! Dus nogmaals bedankt Erwin, voor de leuke ervaring en prachtige foto’s.

 

 

femke-

Femke Giesold – Model (naakt)
Eerste samenwerking was een paar weken geleden. Prettige sfeer en voelde me direct op m’n gemak. Geen moeilijk gedoe of onhaalbare poses. Foto’s waren ook heel snel klaar en er zat er niet 1 tussen die niet mooi was. Ook heel fijn dat je tijdens het shooten al foto’s te zien krijgt zodat je gelijk aan je poses kan werken. Al met al een top ervaring en ik denk niet dat ik ooit nog met een andere fotograaf samen wil werken

 

 

Rico--4

Rico Mallee – Model
Afgelopen week een shoot met Erwin gehad en het was een super fijne samenwerking. Dezelfde dag had hij al wat foto’s voor me klaar en de dag erna had ik via wetransfer de rest al op mijn email staan. Het zijn super mooie foto’s geworden en heb er gelijk nieuwe opdrachten aan overgehouden. Kortom ik ben er super tevreden over en werk ik de toekomst graag nog een keer samen om mooie concepten uit te werken.

 

 

Kiki

Kiki van Hees – Model

Ik heb nu twee shoots achter de rug met Erwin waarin we verschillende themas hebben uitgewerkt van bedekt naakt en glamour beelden tot een enorm gaaf project over sprookjes met een “what if” gehalte.
Ik heb dan ook niks anders als goede woorden over Erwin. Hij is super prettig om mee samen te werken en respecteert al mijn wensen, voorkeuren en ideeën.
Wat ook heel fijn is, is dat de foto’s altijd erg snel bewerkt afgeleverd worden na de fotoshoot!

 

Black-beachPortfolio Shelley Baptist – Model
Ik heb het voorrecht om te kunnen zeggen dat ik al 2 prachtige shoots met Erwin Verweij heb kunnen doen en dat nummer 3 snel zal volgen.
Erwin is lief, gezellig , respectvol en heel professioneel!!
Ik heb veel aan hem te danken en beschouw hem als een vriend, zo kan ik bijvoorbeeld vragen of een opdrachtgever wel of niet pluis is,..
hij kent veel mensen en is dan ook eerlijk oprecht en beschermend naar mij toe!!
Klasse Erwin, duizend maal dank!!

 

 

IlonaIlona Vonmaden – Model

Inmiddels heb ik 2 shoots gedaan met Erwin. Een lingerieshoot (op locatie in R’dam) en een bedekt naakte shoot in zijn studio welke ook in Rdam is. Hij heeft beide keren ook met natuurlijk zonlicht gewerkt wat een ontzettend mooi resultaat gaf.
Erwin is zelf heel rustig en relaxed, waardoor ik snel op mijn gemak was. Het leuke aan hem vind ik zijn enthousiasme. Écht een super fijne samenwerking!

 

 

Sanne

Sanne van der Sluis – Model

Na een tijdje had ik dan toch besloten eens een shoot te gaan doen en toen kwam ik Erwin tegen op Facebook! Na wat overlegd te hebben gingen we aan de slag in alle rust en met alle tijd verliep alles super, en de foto’s zijn enorm mooi geworden! Ben super tevreden over de samenwerking.

 

 

 

14982692488_9767ea1346_kPam Made – Model
Ik werk al enkele jaren met Erwin Verweij. Locatie shoots, studio shoots en commercieel werk met promotiemodellen; verschillende thema’s en keer op keer een succes. Erwin is een professioneel fotograaf die prachtig beeldwerk maakt en altijd alle foto’s in overleg en binnen korte periode na de shoot bewerkt aflevert. Daarnaast is Erwin een prettig persoon om mee te werken met de juiste persoonlijkheid. Altijd gezellig of juist iemand om mee van gedachte te wisselen, maar altijd bekeken vanuit professioneel perspectief. Ook leuk aan deze fotograaf: hij heeft een hele ‘eigen’ stijl en thema’s waar zijn persoonlijke voorkeur kwa fotografie naar uit gaat, maar juist projecten of thema’s buiten zijn comfortzone neemt hij als uitdaging aan. En Erwin kan als fotograaf juist van dit soort projecten een geslaagde fotoshoot maken. Iets wat zeker niet iedere fotograaf kan, of voor open staat. Ik zie veel fotografen die goed zijn in hetgeen wat zij ‘doen’, maar daarvan zomaar niet afwijken. Erwin is daarin dus absoluut anders. Ik hoop daarom nog vele shoots te mogen plannen met Erwin en zou iedereen aanraden een samenwerking aan te gaan. Keep up the good work!

Viagra

gratis viagra piller 100 mg tillhör en grupp läkemedel som kallas typ 5 fosfodiesteras (PDE5) – hämmare. Hans åtgärder består i gärningsman avkopplingen av penisens blodkärl, vilket främjar blodflödet i penis, under sexuell upphetsning.

IMG_9478_ppAndrea Kačíková – Model
I feel very lucky that I had the chance of meeting Erwin Verweij for a photo shoot. He’s a super nice and friendly man who’s able to take great photos while having a nice walk with you. Everything seemed to be super natural and pleasant. If you can work with him, don’t hesitate a single minute, you will definitely enjoy it.
It’s obvious that he’s also very experienced so don’t worry if you aren’t a professional model, he will guide you and you will love the final pictures!

 

 

11092129246_4584327686_zAgotha Tumenas – MUA
I’m a Brazilian makeup artist living in Netherlands.
I’ve working with Erwin for over 4 years now and it’s passed the time to review our work and time together.
Since the very beginning Erwin not only helped me to improve my skills as visagist but encouraged my creativity and to search for new horizons. Always very passionate and patient, he allowed me to work with love and brought us gloriously moments in what we love to do.
With an extraordinary mind and eyes, he put us together and develop the most fun and easy environment to work. Always very helpful to models, keeping them calm and relaxed to capture their best moments.

 

Rose Boon – MUAH
Werken met Erwin is altijd prettig en professioneel. Ik heb het genoegen gehad om al een paar keer te mogen shooten met Erwin en dan weet ik dat naast de ontspannen sfeer, mooie modellen, top lokatie’s, leuke concepten hij ook open staat voor eigen inbreng! Iets wat ik als ervaren muah echt kan waarderen. Wat mij betreft werken wij nog lang samen!

IMG_7686Malissa Laageveen – Model
Een shoot met Erwin gehad in Belgie. Toplocatie. Erwin is een creatieve professionele fotograaf die mijn ideeen en mening prima respecteert. Erg fijn om met hem te werken. Wat ik ook fijn vond is dat hij heel snel de bewerkingen af had met goed resultaat. Kortom, een leuke en professionele samenwerking.

 

 

 

Schermafdruk 2015-08-26 14.39.27Mart Zilver – Model
Waanzinnig gave middag gehad bij Erwin Verweij Fotografie – iFacilitate, echt super!!! Erwin is een super aardige en relaxte kerel en uiterst professioneel! Was mijn eerste keer naakt voor een camera, voor hem trouwens ook met een mannelijk model, maar voelde me volledig op mijn gemak. Erwin had hele gave concepten uitgewerkt en supergaaf vastgelegd! We zijn beiden uiterst tevreden met het resultaat ! Dit krijgt wat mij betreft een vervolg.

Bedankt Erwin !

 

XeniaXenia Rooders – Model
Twee keer heb ik nu model gestaan voor Erwin Verweij. Ik ben zeer te spreken over zijn professionaliteit als fotograaf. De eerste ontmoeting via social media verliep direct top waardoor ik al direct een goede indruk kreeg van hem. Erwin weet precies welk model waarvoor, hoe en wat. Hij is perfect voorbereid. Heeft altijd goede visagisten waar hij mee samen werkt. En doet geen dingen die jij niet wilt. Hij is vlug met foto’s. Tijdens de shoot denkt hij ook altijd uit belang van het model. Stuurt je aan waar nodig. Erwin is voor mij mijn nummer één fotograaf. Sinds ik met hem samen werk valt het voor andere fotografen niet mee om mij nog te charteren voor een shoot. Omdat er tot nu toe geen één is die het voor mij persoonlijk kan overtreffen.

 

 

17301450312_a651bbb6db_zJessica Joice Clarijs – Model (naakt)
Beste modellen, ik heb twee keer een fotoshoot gehad met Erwin Verweij. Allebei de keren naakt geposeerd. Erwin is super professioneel en betrouwbaar. Vanaf de eerste ontmoeting voelde ik me erg op me gemak. Ik ben ontzettend tevreden met de resultaten en is Erwin ook mijn nummer 1 fotograaf. Hij weet waar hij mee bezig is en dat zul je wel merken. Dus twijfel niet en ga ervoor.

 

 

 

15181193553_05642ab111_zDeborah Jacqueline – Mode
Zaterdag 2 augustus was het dan eindelijk zo ver.. de lang gewenste sport-shoot werd een feit. Hard trainen en discipline mocht eindelijk eens vast gelegd worden.  Met Erwin Verweij mijn plan besproken, en we konden ons beide goed vinden in het idee. De shoot moest stoer, vrouwelijk en sexy zijn. Aangekomen bij de studio nog even een paar voorbeelden bekeken en besproken, wat gaan we doen? hoe gaan we het doen?

De samenwerking met Erwin en Muah Asma waren erg fijn. Geen gehaast, geen tijdslimiet en leuke gesprekken tussendoor.
De studio biedt vele opties, en dus ook verschillende sferen. Het was gewoon perfect.
Erwin heel erg bedankt voor deze dag, en de prachtige resultaten die eruit zijn gekomen.
Mijn droom-shoot is werkelijkheid geworden.

 

Zoi Skourias – MUA
Via via kreeg ik te horen dat Erwin op zoek was naar een visagiste. Dit was niet alleen mijn eerste keer samenwerken met Erwin, maar ook mijn eerste shoot als gediplomeerde visagiste. Hij weet precies wat hij wilt neerzetten en dat krijg je ook te zien in de resultaten. Als beginnende MUA gieren de zenuwen natuurlijk door je lichaam, Erwin stelt je echt gerust en geeft jou de tijd om wat moois te creëren. Hij legt alles tot op de punten uit en gaat professioneel en ontspannen om met zowel de modellen als de visagiste. Ik vond het superleuk om samen te werken met Erwin en hoop dat er nog mogen volgen. Ben superblij met de eindfotos. Niet aarzelen als je de kans krijgt om samen te werken met Erwin. Bedankt om mij een ervaring rijker te maken. En tot de volgende ..!!

14400138948_d56c32ff1a_zYvette van Marwijk – Model (naakt)
Afgelopen zaterdag voor het eerst samengewerkt met Erwin en wat een fijne ervaring was dat! Hij had een heeel gaaf idee, wat écht een super mooi resultaat heeft opgeleverd! Ben er onwijs blij mee!!! Hij is erg prettig om mee samen te werken; hij weet niet alleen wat hij wilt, maar weet het ook goed over te brengen. Zijn aanwijzingen zijn goed onderbouwd, wat ook weer leermomenten oplevert. Al met al dus een absolute aanrader, als je de kans krijgt met hem samen te werken, DOEN!

 

 

14282165949_b67710cf42_zShanine Dahlberg – Model
Voor de eerste keer heb ik samen gewerkt met Erwin Verweij. De shoot kwam heel spontaan. Ik zag Erwin Verweij vaak voorbij komen in de groepen voor modellen, fotografen en visa. Ik had er al meteen vertrouwen in. Tijdens de fotoshoot gaf hij hele goede tips. We hebben echt een prachtig resultaat voor terug gekregen. Ik ben er echt super blij mee en zou graag nog eens samen met Erwin Verweij willen werken. Nogmaals, heel erg bedankt en hopelijk tot een andere shoot!!!!!!!!!!

 

 

14263499546_a74d114187_zAngela Nijenkamp – Model
Maandag 26-05-2014 bij Erwin Verweij een fotoshoot gehad. Het was mijn tweede shoot dus lichte zenuwen waren er wel, gelukkig waren die snel weer weg. Erwin had en nam alle tijd voor me en kwam heel rustig over en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Ondanks dat ik een onervaren model ben waren de foto’s gewoonweg top! Ik kon de genomen foto’s meteen zien waardoor je toch wat sterker in je schoenen gaat staan en minder onzeker wordt. (En dat is vervolgens goed op de foto’s te zien.) Erwin kwam heel professioneel op mij over wat betreft het sturen voor de juiste houdingen en licht en omgeving. Het was erg gezellig en we lagen goed op 1 lijn naar mijn idee, zeer goede samenwerking. Hij staat open voor ideeën maar weet ook wat hij wil. Top Erwin! Ik vind je een super fotograaf en zou je zeker aanbevelen bij andere. Bedankt.

 

14820340323_ce6cc74a09_zLynnie Laura – Model
Mijn fotoshoot met Erwin Verweij was heel rustig. Ik heb gewoon ontspannen kunnen nadenken over hoe de zon mijn huid streelde. Ik ervaarde een prachtige fotoshoot in het wild. Het was zonsondergang. Mijn ideeën en die van Erwin vielen perfect samen. Dank je wel! We zullen zeker nog een fotoshoot regelen 🙂 Ik wens je veel succes, Erwin Verweij en tot andere onze fotoshoot.
Met plezier Lynnie Laura.

 

 

Schermafdruk 2015-10-21 16.22.51Rozemarijn Krekelberg-Füglistahler – Model
Afgelopen zaterdag een fotoshoot gehad bij Erwin Verweij. Erg spannend, want dat was mijn eerste. Maar het ging (denk ik??) super goed en het was erg fijn! Hij verteld heel duidelijk wat de plannen zijn, vraagt overal toestemming voor en legt alles heel goed uit, dus je weet wat je te wachten staat. Hij staat open voor ideeën en is erg professioneel! Door zijn aanwijzingen en zijn gevoel voor lichtspel, zorgt hij ervoor dat er super mooie foto’s ontstaan!  Echt top! Dank je wel Erwin voor deze mooie ervaring!

 

 

 

Schermafdruk 2015-10-21 16.26.52Neelam Singh Rana – Model
Dinsdag een shoot gedaan met Erwin en het was super. Voor mij was het eerste keer. Nooit eerder een professionele shoot gedaan en vooral glamour. Ik voelde me erg op mijn gemak. Had geen gevoel dat ik het eerste keer doe. En credit goes to Erwin. Hij weet wat hij precies wil. Hij heeft heel mooie fotos gemaakt. Hij is enthousiast en houdt van zijn werk. Hij gaf duidelijke aanwijzingen hoe ik moest  kijken en poseren. Toen ik mijn foto’s zag mijn eerste reactie was WOW! Hij kan het heel goed. Thanks a lot Erwin.

 

 

Schermafdruk 2015-10-21 16.28.05Charelle Rooyackers – Model
Erwin, ik wil je graag nog even bedanken voor de interessante fotoshoot van afgelopen weekend. De manier hoe je speelt met licht maakt je als fotograaf echt uniek. Verder is de manier van samenwerking met jou als fotograaf ook heel fijn verlopen. En ja ik heb het wel eens anders meegemaakt.

Kortom een aanrader! Super bedankt.

 

 

13276792683_2616862713_kAnne – Model (naakt)
Na een onwijs leuke foto shoot bij Erwin willen wij graag onze recensie plaatsen. Wij hadden nog nooit een professionele shoot gehad. En waren dus erg zenuwachtig. Wij hadden geen flauw idee hoe we moesten poseren of kijken. Hij wist ons precies te vertellen welke houding wij aan moesten nemen. Met een geweldig resultaat! Echt hele mooie foto’s en weer een ervaring rijker!

 

 

Simone Harms – Mua

Meerdere keren samengewerkt met Erwin en elke ervaring is hetzelfde en dat is dus gewoon goed en fijn contact, duidelijk communicatie, mooie foto’s. Er word op tijd gereageerd als er vragen zijn of onduidelijkheden. Ik weet goed wat ik van hem kan verwachten en dat is prettig. Voor meerdere samenwerkingen vatbaar.

 

DebDeborah van der Klei-van den Berg – Model
De fotoshoot met Erwin. Best zenuwachtig en nieuwsgierig op pad vanuit Dordrecht naar WTC R’dam. Gelukkig was ik net op tijd. Met een goed kopje koffie wakker worden bij Cafe Staal. De sfeer was direct okay. Erwin is een open en zacht mens en maakt de samenwerking tot een aangename sfeer vol mogelijkheden. Adinda Wabeke verraste mij met haar visagie en toverde mij om van “the girl next door” tot een mooie dame. Het licht, de zon, de sfeer en het gemak waarmee Erwin werkt en rekening houdt met grenzen en mogelijkheden. Soepel en eenvoudig werd een serie portretten in open sfeer opgezet. Een serie om trots op te zijn. En een bijzondere ervaring voor mij als dertig-plusser om weer te voelen hoe de modellenwereld kan zijn zonder pressie. Een aanrader om met dit team te werken. Een fijne dag in een mooie ambiance met prachtwerk als resultaat – Debster

 

IrmaIrma Wagemans – Model
Een paar maanden geleden heb ik samen gewerkt met Erwin aan een motorshoot dat was mijn eerste echt shoot die ik deed. Hij gaf goed aan hoe ik bepaalde dingen kon verbeteren aan houding of gezicht uitdrukkingen van te voren hebben we goed af gesproken wat sfeer en wat we wilde inbrengen in de foto. Ik heb onder tussen al 2 shoots samen met Erwin gehad waar bij de samenwerking weer vlekkeloos ging. En na veel gezelligheid, concentratie en hard werken hebben we weer prachtige foto’s gemaakt. Ik had ook niets anders verwacht ik heb nog nooit één slechte foto gezien van hem! Erwin is goeie professionele fotograaf die je een veilig gevoel geeft en een goeie samen werking mee hebt. Er word altijd goed besproken over hoe we de foto’s willen hebben. Ik kijk ook zeker uit naar nog een volgende samenwerking!

 

SebrinaSebrina Wong – Model
Ik heb een geweldige eerste shoot gehad met Erwin! Aan het begin weet hij al de regels te vertellen en geeft je een contract waarin alles vastgesteld word. Ook zijn personaliteit geeft je een gevoel waarbij je op je gemak voelt, dit komt door zijn humor en gezelligheid wat aanwezig is. Zijn ”kritische” aanwijzingen maken het plaatje zeker helemaal compleet en je krijgt als eindresultaat een prachtige foto hierdoor. Als je bezig met het fotoshooten zie je ook meteen de foto’s hiervan en die kreeg ik dan ook direct de volgende dag. Een super fotograaf dus!

 

 

EvangelineEvangeline van der Giesen – MUA
Ik heb nu al flink wat keertjes samen gewerkt met Erwin, en ik durf hem met een gerust hart aan te raden! Erwin is heel professioneel in zijn werk, maar ook zeker in voor een grapje of een lolletje, hierdoor hangt er tijdens de shoot een hele ontspannen en fijne sfeer om in te werken. Voor zowel een ervaren of beginnend model maar ook voor mij als mua!

Tijdens de shoot merk je goed dat Erwin ervaring heeft, hij geeft aanwijzingen en tips waar het nodig waardoor je als (beginnend) model niet onzeker hoeft te zijn of je wel goed staat of je haar wel goed zit of wat dan ook. Verder heeft Erwin vaak ook leuke ideeën waardoor ik het nooit saai vind om met hem samen te werken.

En wees vooral niet bang dat het weken duurt voor je je foto’s hebt wat die heb je zo allemaal netjes via Wetransfer in je mailbox zitten! En als je je foto’s hebt dan zie je ook dat hij verstand heeft en weet waarmee ie bezig is want de kwaliteit is top! Kortom Erwin is een grote kale vriendelijke reus 🙂

13495147545_267fa6ea53_zAletta Be – Model (naakt)
Mijn ervaring met erwin is erg goed, hij werkt netjes met contract, en is duidelijk, hij overlegt zijn ideeën en bespreekt ze goed met je, hij geeft aanwijzingen tijdens de shoot wat ook erg fijn is soms. hij wil graag samen een mooie plaat neerzetten dus zal daar ook samen aan werken, dus alles goed in overleg zowel voor als tijdens de shoot. je merkt zijn passie en dat is erg prettig werken. hij denkt en brainstormt mee aan de ideen die je als model hebt en werkt EVT samen met je alles uit zodat naar beider wens is. ik vind het erg leuk en kijk er steeds naar uit om met hem samen te werken. hij staat open voor nieuwe ideeën en themas, dat benoem ik ook graag even omdat ik vaak heb meegemaakt dat dit bij sommige fotograven niet het geval is. en niet te vergeten, zijn fantasie vrij groot en is dat ook altijd leuk! Ook zijn positieve energie vind ik altijd heel prettig. en ik kan haast niet wachten tot de volgende samenwerking

 

KimKim Buis – MUA
Ik heb al een aantal keer samen met Erwin gewerkt. Ik vind het fijn om samen met hem te werken. Hij overlegt altijd alles eerst voordat hij iets doet dat vind ik heel prettig. Er worden van te worden duidelijke afspraken gemaakt over hoe en wat. Ik weet tenminste wat ik van Erwin kan verwachten.
En zover ik weet vinden de modellen het ook prettig om met hem te werken.

 

 

 

12370012743_eae38bd2f0_kFemke Ceres – Model
Mijn ervaring met Erwin Verweij is heel plezierig geweest. Duidelijke taal voorafgaand aan de shoot, waarbij uitgebreid gesproken is over de uit te werken concepten. Vragen en berichten werden zeer snel beantwoord en alles is in samenspraak gegaan.Tijdens de dag van de shoot werd ik netjes opgehaald vanaf station, wat mij veel tijd scheelde. Wat ik prettig vond tijdens de shoot is dat ik aangestuurd werd waar nodig en dat hij regelmatig terugkoppelde door foto’s terug te laten zien. De aflevering van foto’s ging enorm snel; uiteraard erg leuk als modelWat ik enorm waardeer aan Erwin is zijn enthousiasme, rust en professionaliteit. Het is duidelijk een fotograaf die weet wat hij doet en de mensen om hem heen waardeert. Al met al een leuke ervaring en ik hoop vaker met Erwin te mogen samenwerken.